TV K3

android aplikacija

instaliraj

Pavić: Do ponedjeljka ime ministra iz redova DNS-a

Pavić: Do ponedjeljka ime ministra iz redova DNS-a

Predsjednik DNS Marko Pavić izjavio je danas da DNS želi jedno od tri ministarska mjesta u Savjetu ministara i da je sa tim stavom upoznao predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltiju.

– Očekujem da ćemo to uspjeti dogovoriti sa SNSD i da ćemo do ponedjeljka moći dati ime ministra iz redova DNS. Tražimo jedno ministarsko mjesto. Spremni smo na dva mjesta odmah odreagovati. Bitno je da je jedno od tri – rekao je Pavić novinarima u Prijedoru.

Pavić kaže da je mlade DNS tokom današnjeg razgovora još jednom upoznao sa osnovnim smjernicama politike DNS, kao i sa Programom reformi BiH.

On je dodao da je mlade upoznao i sa stavovima DNS o NATO i da na tom putu treba slijediti Srbiju, kao i o formiranju vlasti na niovu BiH te trenutnim odnosima u koaliciji.

– Mladi su opredijeljeni da grade bolju budućnost za sebe i sve koji žive u Republici Srpskoj. Njihovo interesovanje ne samo za ovo što je danas nego šta će biti za deset godina, u skladu je sa onim što radi DNS, a radimo dugoročno, ne podliježemo trenutnim politikantskim pitanjima, nego se sistematski i organizovano bavimo najkrupnijm pitanjima političkog i ekonomskog razvoja – istakao je Pavić.

Izvor: srpskainfo.com http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.