Ovo su tajne muškaraca koje bi svaka žena trebalo da zna

May 12, 2015, 7:38 am

Nisu sigurni da li treba da budu emotivniji ili da manje pokazuju osjećanja. Ne znaju ni kakav tačno nakit volite, kao ni odjeću. Nemaju predstavu o tome da li je vaše povremeno flertovanje (ili barem njima tako djeluje) sa vašim najboljim prijateljem bezopasno ili bi trebalo da ga gledaju kao suparnika. Ukratko, nemaju pojma šta želite, pa ne bi bilo loše da im to kažete.

Često ne znaju zašto se izvinjavaju, ali to rade da bi izbjegli svađu. Činjenica da ste ljute daje im do znanja da su nešto pogriješili. Pošto su odrasli i zreli, izviniće vam se čak i ako im nije baš sasvim jasno zašto ste bijesne. Sve to rade zato što strahuju da bi “čačkajući” da saznaju zašto ste ljute, ispali neobzirni i “plitki”, nezainteresovani. U tom slučaju, opcije su vam da im kažete šta su pogriješili ili da “progutate to što što im je žao, a ne znaju zbog čega.

To što smatraju da je vaša prijateljica seksi, ne znači da bi vas mijenjali za nju. Da su htjeli nju, tako bi i izabrali. Primjećuju da je ona privlačna i ne vide problem u tome da kažu ono što svi vidimo – zgodna je. Ali, on je sa vama. Tačka.

Postoje razlozi zašto ponekad ništa ne govore. Možda su nervozni, trenutno nesrećni… Koliko god da vam to zvuči čudno, muškarci baš i ne vole da pričaju o tome što ih muči, pa će većina njih radije to pokušati da “sredi” u tišni. Takođe, to što su nekad ćutljivi, možda znači da o nečemu razmišljaju, baš kao i vi.

Savjet: Ne smarajte ih stotinama pitanja kad kažu da nisu raspoloženi za razgovor.

Nemaju svi “tip” žene. Jednostavno, njegov tip žene je ona sa kojom je u vezi, nema tu velike filozofije.

Najveći broj stvari koje rade, počevši od načina ponašanja, do hobija, rade da bi ženama bili privlačniji. Žele da vas impresioniraju, da pokažu da su vrijedni vaše pažnje, to im je jednostavno u genima. Cilj im je da njihova partnerka bude ponosna i srećna sa njima.

 

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *