Ovo su najskuplji sprski hitovi: Za Romale Romali Ana izdvojila 30.000 evra!

November 29, 2014, 12:41 pm

“Romale, romali” autora Zorana Kikija Lesendrića, koju peva Ana Nikolić, najskuplja je numera na domaćoj estradi.

Za album pevači izdvajaju i do 150.000 evra. Ekonomska kriza je spustila cene, obara ih i piraterija, ali za dobru pesmu pevači su spremni da plate i 30.000 evra!

Toliko je Zoran – Kiki Lesendrić zaradio na pesmi “Romale, romali”. “Pesma “Romale romali” donela mi je 30.000 evra, ali to nije velika suma ako se uzme u obzir da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 evra”, kaže Kiki.

Vicešampionska pesma na listi najskupljih je “Laku noć” Saše Dragića, koju peva Adil Maksutović. “Pesma “Laku noć”, s kojom je Adil pobedio na poslednjem Grand festivalu, koštala je 25.000 evra. To je naskuplja pesma koju sam radio, ali sa ponosom mogu reći da je zaradila mnogo više jer je postala veliki hit”, kaže Dragić.

Sledi pesma “Usne boje vina”, koju potpisuju Marina Tucaković, Romario i Kobac, a s kojom se proslavio Boban Rajović. “Usne boje vina” koštale su me 18.500 evra”, kaže Boban i objašnjava da mu se ta pesma višestruko isplatila.

“Za pesmu “Autoput“, za koju niko nije čuo, dao sam 8.000 evra. Iako su je radili Marina, Kobac i Mili, nije postigla nikakav uspeh. Ono što ti se kroz posao ne vrati, najskuplje te košta”, objašnjava Rajović.

Kako saznajemo, najnoviji duet Ace Lukasa i Ivane Selakov “Omaklo mi se” sa spotom je koštao 12.000 evra i, ako je suditi prema pregledima na Jutjubu, isplatiće im se višestruko.

Međutim, visoka cena ne podrazumeva i profit. Mnogo je onih koji su pesmu pretplatili. Među njima je i dalje anonimna Danijela Petković, koja je za dve pesme keširala 12.000 evra. “Pesme “Dom perinjon” i “Rezervni broj” platila sam 12.000 evra, a radili su ih Marina Tucaković, Andrej Andrejević i Bojan Vasić”, kaže Danijela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *