Ovo je Piksijeva vila u centru Beograda sa 246 kvadrata (FOTO)

June 22, 2024, 6:55 am

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posjeduje luksuznu vilu u centru Beograda u kojoj živi sa svojom porodicom.

Piksijeva vila

Naime, nakon što je Piksi došao u Srbiju, odlučio je da vilu koju posjeduje na Dedinju proda fudbaleru Dušku Tošiću, te da se supruga Snežana i on presele u velelepnu vilu u samom srcu Beograda, koja se godinama nalazi u njihovom vlasništvu.

Ovu nekretninu na nekoliko spratova do tada su izdavali jednoj ambasadi, međutim po povratku u Srbiju riješili su da raskinu ugovor o izdavanju i vrate se u nju.

Novac od prodaje kuće na Dedinju rešili su da ulože u renoviranje vile u centru, pa su zato pomoćne prostorije koje se nalaze u zadnjem dijelu dvorišta srušili.

– Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove kćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd – rekao je izvor jednom prilikom za Informer.

Velelepna vila sada izgleda potpuno drugačije. Okrečena je u bijelo, ima veliku kapiju i rasvjetu u dvorištu, piše Blic.

Piksijev sin ozbiljan frajer

Inače, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, sa suprugom Snežanom ima troje djece. Njegove prelijepe kćerke Anju i Andreu svi znaju, a pored njih dve on ima i sina Marka.

Marko Stojković godinama živi na relaciji Amerika – Britanija, a jedna od njegovih objava na Instagramu je iznenadila sve.

On je tada pozirao sa novim kućnim ljubimcem – malim bijelim tigrom.

Srpska info

FOTO: DEJANA NIKOLIĆ, MITAR MITROVIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *