“Ovdje sam da me ne bi kaznili”

January 29, 2015, 8:28 am

Sihoksi će se u nedelju u Glendejlu, u Arizoni, sastati sa Nju Ingland Petriotsima u borbi za titulu, a Linč se postarao da pet dana ranije bude u centru pažnje.

Linč nije oduvek ignorisao medije, imao je zanimljive intervjue u srednjoj školi, na koledžu i početku profesionalne karijere. Međutim, sve se tada promenilo i odjednom je postao zanimljiv, a usput je postao i prava zvezda zahvaljujući svojim proslavama na terenu.

Veliko interesovanje za njegove izjave vladalo je u utorak u Glendejlu, iako se znalo da će na svako pitanje odgovarati istom rečenicom. Prošle godine ta rečenica je bila: “Ja sam za akciju, šefe”, a ove godine se odlučio za: “Ovde sam da me ne bi kaznili”.

I Linč je ponovio tu rečenicu 29 puta tokom pet minuta, bez obzira na pitanje koje mu je bilo postavljeno.

Zašto ga uopšte novinari bilo šta pitali kada su znali kakav će odgovor biti, nije poznato. Ali, istina je da je NFL liga zapretila Linču da će ga kazniti 500.000 dolara ako se ne pojavi, pa otuda i zašto je izabrao baš taj odgovor.

Linčovim stopama krenuli su i mnogi drugi američki sportisti, posebno Rasel Vestbruk koji je ponavljao jednu rečenicu tokom obaveznog susreta sa medijima.

 

(B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *