Ovako je Stoja komentarisala Janu, Priju i Karleušu

November 18, 2023, 5:13 pm

Folk zvijezda Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja, uvijek je bila bez dlake na jeziku i nikada se nije libila da svoje mišljenje kaže javno.

Tako je bilo i ovoga puta, kada je upitana da prokomentariše sukob sa koleginicom Janom Todorović i to što ju je Jana nedavno komentarisala u emisiji.

– Ne znam zaista zbog čega sve to? Jana je moja koleginica, žena odlično radi svoj posao, bori se kao i svaka od nas. Nas dvije nismo imale nikakvih međusobnih problema i sve je među nama čisto – rekla je Stoja na samom početku.

Stoja se dotakla i uspjeha Aleksandre Prijović.

– To je jedna skromna divna djevojka, odlična pjevačica. S razlogom je uspjela, jer takve poput nje i zaslužuju uspjeh i sve blagodati koje estrada donosi – ističe Stoja Novaković.

Pjevačica se potom osvrnula se i na Jelenu Karleušu.

– Ja tu ženu baš, baš mnogo volim. Ona je za mene naša vanserijska priča, žena s druge planete. Da me pogrešno ne shvatite, ali Jelena Karleuša ima m*da da kaže sve što misli, da pomjera granice koje niko nije do sada pomjerio. Volim žene koje su jake, hrabre, koje gledaju napred u daleku budućnost – rekla je Stoja, a prenosi Expreso.

Izvor: Espresso

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *