Ova žena je imala 100 operacija da bi imala guzu kao Kim Kardašijan (VIDEO)

September 24, 2014, 9:11 am

Možda ste ponekad maštali o tome da imate telo poput omiljene poznate ličnosti, ali četrdeset dvogodišnja Tatijana Vilijams imala je oko 100 operacija kako bi dobila to i postigla, piše Daily Mail.

Ako govorimo o brojkama, to znači da Vilijamsova ima 7.25 kg silikona u zadnjici od 40 centimetara, potrošila je više od 98. 200 dolara, a imala je operacije i na grudima, kao i na licu.

Zvuči previše, međutim, ova žena iz Majamija tvrdi da se sa tako velikom pozadinom oseća jako prijatno.

– Nemam problema sa sedenjem, kada sednem moja guza se zgnječi kao svaka druga. Sitne sam građe i moji guzovi jesu veliki u odnosu na to, ali ima ljudi sa mnogo većom guzom. Ja sam vodila računa da balansiram – kaže Tatijana.

Inspiraciju za ovakvu pozadinu Tatijana je pokupila od Kim Kardašijan, koja je za nju savršena lepotica.

– Obožavam telo Kim Kardašijan. Prelepo je. Ona je tačno onakva kakva bi žena trebalo da bude – tvrdi ona.

Svakako je uspela da podseća na Kim, makar u predelu donjeg dela leđa, ali za neke je ona sličnija jednoj drugoj zvezdi.

– Kada se radi o zvezdama, mnogi me porede sa Niki Minaž. To me zasmejava jer ja sam imala ovakvu guzu još pre nego što se Niki pojavila. Možda Niki ima guzu kao ja – smeje se ona.

Sigurni smo da je tako.

Vilijams je transseksualka, a operacije je počela da radi pre 20 godina kada je rešila da postane devojka. Čak ni tada nije želela da izgleda kao prosečna žena pa je od tada radila sa devet različitih doktora od kojih ni jedan nema medicinsku dozvolu. Svesna je svih opasnosti koje donosi crno tržište plastične hirurgije ali tvrdi da je to vredno rizika.

Nakon svih operacija Tatijana je dobrog zdravlja, iako rizikuje da joj se stanje pogorša u budućnosti.

– Ne preporučujem ljudima da kopiraju ono što sam uradila, ali ja sam rizikovala i uspelo je. Ne žalim što sam ovako prelepa- zaključuje ona.

 

(cosmopolitan.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *