Ova tri znaka uvijek će prije izabrati hranu nego seks

March 26, 2023, 7:52 am

Njima je na prvom mjestu bogata trpeza, pa tek onda sve ostalo. Izbor je jednostavan i bez mnogo razmišljanja. Omiljeni obrok ili seks – izbor je jasan.

Postoje tri horoskopska znaka koja stalno nešto grickaju i njima je ukusna hrana glavni začin života.

Bik

Definitivno najveći gastronom u horoskopu. Kad bi Bikovi morali da biraju između dobrog seksa i ukusnog obroka, kao savršen dejt sigrno bi izabrali hranu.

Bikovi su ujedno i najveći hedonisti horoskopa i uvijek znaju kako iz života izvuku najviše.

Tako će Bik život organizovati po svom i pobrinuće se da voda uvek ide na njegovu vodenicu. Izbegavaće ljude i situacije koji mu troše energiju, a posvetiće se stvarima zbog kojih će na kraju dana biti bolja osoba. I od svih znakova Zodijaka, u tome su najbolji. Ako njih pitate, najbolji provod uključuje ukusnu hranu i kvalitetno piće, pa čak nije problem ni da za to daju neki dinar više.

Ako želite da razveselite i obradujete Bika – odvedite ga na večeru, skuvajte mu nešto što do sada nije kušao i osvojićete njegovo srce zauvek.

Rak

Probaj da baki u znaku Raka kažeš da nisi gladan ili da si jeo! Stalno će brinuti da neko nije ostao gladan. Jer uloga Rakova je briga o drugim ljudima, te će se ovaj emotivni i empatični znak uvijek pobrinuti da ekipi osigura brdo hrane.

Rakovi su i sami pravi gurmani kojima hrana stvara najveće veselje, čak i veće od seksa. Kad im „srce pukne“, oni ne izgube apetit, poput većine drugih znakova, nego utjehu pronalaze u hrani. A onda osvjeste da je hrana zapravo njihova najveća ljubav.

Veliki su gurmani, pa ako vam je potrebna preporuka za restoran ili neko novo jelo – prvo pitajte njih!

Djevica

Igraju na sigurno, a njihova sitničavost karakteristika je pravih gurmana. Nisu od onih ljudi koji će pojesti „bilo šta“ samo da ne budu gladni, jer smatraju da njihovo istančano nepce zaslužuje samo najbolje.

Iako ne vole da isprobavaju nove stvari, poput Raka i Bika, neizmjerno će uživati u ukusima koji im se sviđaju. Tako će na hranu davati najviše novca, a ako je usluga nije na nivou bez ustručavanja će se žaliti.

Ako poslije večere planirate seks za Djevicom, može vam se dogoditi da vam kaže da je previše sita, te da nije raspoložena za takve avanture, prenosi Krstarica.

(Nezavisne – Foto: ilustracija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *