Otkrijte kakva ste osoba: Test o pustinji će vam reći sve!

December 7, 2014, 5:02 pm

Zamislite da putujete pustinjom i iznenada ugledate kocku. Kako ona izgleda? Poželjno je da nacrtate šta vidite. Treba da se koncentrišete na to kako se osećate dok gledate kocku, a ne samo na njen izgled. Što više detalja primetite, test će biti uspešniji.

ZAMISLITE KOCKU

Koliko je velika kocka? Koje je boje? Vidite li njenu unutrašnjost? Kolika je u odnosu na pustinju?

ZAMISLITE MERDEVINE

Koje su boje merdevine? Od čega su napravljene? Kolko je rastojanje od merdevina do kocke? Da li su merdevine naslonjene na kocku?

ZAMISLITE KONJA

Koliko je konj udaljen od kocke? Koje je boje konj? Kakav utisak ostavlja na vas? Da li je konj vezan i ima li sedlo?

STIŽE OLUJA

Na kolikoj udaljenosti je oluja od kocke? Da li je reč o maloj ili velikoj oluji? Kako izgleda? Da li prolazi ili se zadržava?

TU JE I JEDAN CVET ILI CVEĆE

Koliko cveća vidite? Gde se cvet ili cveće nalazi? Koje je boje? Šta osećate dok ga gledate?

A EVO I OBJAŠNJENJA

KOCKA predstavlja vas.Ono što mislite o kocki je refleksija vašeg mišljenja o sebi. Ako zamislite kocku napravljenu od žutog kamenja, radi se o tome da žuta boja pruža osećaj toplote, a kamen ostavlja utisak jačine.

Udaljenost između vas i kocke predstavlja razumevanje samog sebe. Ako je kocka daleko, znači da se ne poznajete dovoljno. Ako je kocka vidljiva, znači da dozvoljavate ljudima da vam se približe i da vas upoznaju. Što je kocka veća u odnosu na pustinju, to je veći i ego.

MERDEVINE su prijatelji u vašem životu. Ako se oslanjaju na kocku, znači da se prijatelji oslanjaju na vas. Ukoliko podupiru kocku, znači da vi zavisite od prijatelja. Udaljenost merdevina od kocke označava vašu bliskost s prijateljima. Ono što mislite o merdevinama je refleksija onoga što mislite o prijateljima.

KONJ je vaš ljubavnik. Ako se nalazi blizu kocke, znači da ste veoma bliski. Ako je konj vezan ili ima sedlo, volite da kontrolišete ljubavnika.

OLUJA je prepreka u životu. Ako je oluja blizu kocke, teški periodi su česti. Ukoliko je mala, onda su prepreke u vašem životu takođe male.

CVEĆE predstavlja vaše potomstvo. Ako je blizu kocke, i vi ste veoma vezani za svoju decu. Osećaji prema cveću obuhvataju vaše emocije prema deci.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *