TV K3

android aplikacija

instaliraj

Osumnjičen da je silovao komšinicu u kući gdje su bili podstanari

Osumnjičen da je silovao komšinicu u kući gdje su bili podstanari

Alemu Deliću (20) iz Travnika, osumnjičenom da je silovao šezdesetsedmogodišnju komšinicu u njenom stanu u Banjaluci, u petak je određen jednomjesečni pritvor.

Kako nezvanično saznajemo, Delić je radio u Banjaluci, gdje je bio podstanar u jednoj kući u kojoj je takođe podstanar bila i žrtva.

Sve se odigralo u srijedu, u noćnim satima, kada je, kako nezvanično saznajemo, on došao u dio objekta gdje je stanovala njegova 47 godina starija komšinica.

U njenom stanu, kako nam je potvrdio izvor blizak istrazi, mladić je nasrnuo na ženu kojoj je, pored gnusnog čina koji je počinio nad njom, nanio i tjelesne povrede. Takođe, saznajemo da su pronađeni i određeni dokazi koji ga mogu povezati sa djelom za koje je osumnjičen.

Iz banjalučkog tužilaštva u petak nisu navodili detalje, u cilju zaštite žrtve, navodeći samo da je osumnjičenom Deliću stavljen prijedlog za pritvor zbog sumnje da je počinio pomenuto krivično djelo.

Silovanje se, kako su naveli, desilo na štetu šezdesetsedmogodišnjakinje, a krivično djelo Travničanin je počinio u Banjaluci.

Pritvor mu je predložen, a potom i određen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Starija lica često su na meti krivičnih djela, a ovo nije jedini slučaj silovanja starijeg lica koje se desilo ove godine.

Podsjećamo da se sličan slučaj desio u maju, kada je uhapšen tridesetsedmogodišnji muškarac iz Ključa zbog sumnje da je silovao komšinicu (71) u jednom selu nadomak ove opštine. Policiju je o svemu obavijestio staričin sin, koji joj je došao u posjetu iz Banjaluke i primijetio da nešto nije u redu s njom.

Majka mu je tada sve ispričala, a osumnjičeni je uhapšen istog dana. Starica je sinu rekla da ju je komšija silovao na livadi u blizini njene kuće.

Nezavisne novine

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.