Oprez: Ovih 5 navika vam uništavaju vezu i seks

May 13, 2015, 8:41 am

Iako po medijima svakodnevno možemo pronaći mnogo saveta kako poboljšati seksualni odnos s partnerom statistika pokazuje kako sve više parova ima problema upravo u tom području, a razlozi nisu ništa drugo nego loše navike. Kako bi pomogla onim koji su već ušli u ovu statistiku donosimo najčešće navike koje uništavaju libido.

Jedan ili oba partnera su stalno umorni

Sigurni smo  potvrditi brojni parovi. Razlog tome je to što vam se seks nalazi vrlo nisko na listi prioritet. Ne čuvajte seks za kraj dana kada ste već iscrpljeni i spremni za spavanje.

Kada dođete kući, skuvate, operete suđe i pokupite čisto rublje i pogledate omiljenu seriju ne preostaje vam snage za ovaj vrlo važan segment. Aktivirajte se odmah nakon posla ili nakon večere i neka vam seks bude način opuštanja.

Niste se izdepilirali i niste pripremili sveće, šampanjac i jagode

Kada s nekim delite postelju i život normalno je kako nećete uvek izgledati besprekorno. Ne pravite dramu oko sitnica jer muškarac koji je pored vas želi vas s dlakama i bez njih. Isto tako, budite spontani.

Lepo je s vremena na vreme organizovati romantično vođenje ljubavi, ali ponekad je spontani seks mnogo bolji i strastveniji od velikih planova.

Vi ste jutarnji, a on je večernji tip

Veza podrazumeva kompromise. Isto vredi i za seks. Ne budite tvrdoglavi i pokušajte da se nađete na pola puta. Iznenadite ga s jednim erotskim buđenjem i verujemo da neće moći da vam odoli.

Niste 100 posto napaljeni

Seks je nešto kao odlazak na trening. Kada dođe taj trenutak možda vas mrzi, ali kada krene akcija znate da ste doneli pravu odluku. Istina je da užurbani tempo života i stres utiču na naše raspoloženje, ali pokušajte seks upotrebiti kao anti stres terapiju i videćete da zaista deluje.

Ne osećate se privlačno

Ovo je prolazno stanje. Pokušajte da promenite ishranu i način života, a ako se radi o samo opuštenim bedrima i stomaku nema onog što seksi donji veš ne može učiniti neodoljivim.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *