Omiljeni sladoled otkriva vaš seksualni apetit

July 19, 2014, 8:03 am

Vanilija

Sladoled od vanilije je klasika u svijetu sladoleda i već je desetljećima jedan od najpopularnijih. Međutim, šta on otkriva o vašim seksualnim željama?

Ako obožavate ovaj poznati okus onda ste osoba koja nogama stoji čvrsto na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. Prijedlog o seksu na otvorenom ili na neobičnim mjestima gotovo ćete uvijek odbiti. To ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanilije su nježni i uvijek u potrazi za pravom ljubavi.

Čokolada

Čokolada je podjednako popularna kao i vanilija. Ali za razliku od bijele retro klasike postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda. Klasični, gorki, s dodacima čokoladnih mrvica, karamele, orašastih plodova.

Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole uživati – kako u hrani i dobrim ukusima, tako i u ljubavi i seksu. Čokoljupci imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici.

Orah, pistacio, lješnjak, badem

Ovakvi sladoledi se teško kombinuju s drugim vrstama, zbog čega ljubitelji oraha vole samo ovu vrstu sladoleda.

U ljubavi su ljubitelji oraha vjerne duše. Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih. Riječ je o romantičarima, uvijek fiksiranim na aktualnog partnera i prevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra se da imaju izraženu porodičnu crtu.

Stračatela

Stračatela je lukava – ona nije niti vanilija ni čokolada. Vjerovatno je to i razlog njene popularnosti jer se ne moramo odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda – dobijemo dvije u jednom.

I naravno što veći komadi čokolade, to bolji sladoled. Ljubitelji stračatele

su neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju različite seks poze i ne mogu izdvojiti jednu koja im je najdraža. Zašto i bi kada ih ima više? Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju ostaju vjerni i odani ako dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.

Limun

Ne postoji sladoled koji je više osvježavajući za ljeto nego sladoled od limuna. Izrazito kiseli okus ove poslastice pravi je izazov za naše nepce.

Ljubitelji limuna rado sanjare i to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotično. A kada je odabir partnera u pitanju često ne mogu odlučiti. Ipak, kada sretnu pravu ljubav predaju se. Uz limunoljupca erotika će uvijek biti u igri.

Kava, karamela, punč

Oni koji vole ove ukuse uvijek su im odani. Kava, karamela i punč za njih su ukusi bez konkurencije. Ljubitelji kave su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentisanje, a mogu se i naljutiti ako partner predloži nešto novo i neobično. Oni ljubav više traže na intelektualnom nivou nego na erotskom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *