TV K3

android aplikacija

instaliraj

Olimpijakos se nije pojavio na meču s Panatom, blizu ABA

Olimpijakos se nije pojavio na meču s Panatom, blizu ABA

Košarkaški klub Olimpijakos odbio je da se pojavi na prvom meču plej-ofa Grčke A1 lige, pa će zbog toga snositi određene posljedice.

Plej-of meč Grčke lige između Olimpijakosa i Panatinaikosa na kraju neće biti odigran pošto je Olimpijakos odlučio da “održi riječ” i ne pojavi se na toj utakmici, pa će zbog toga biti izbačeni u niži rang.

Iz Olimpijakosa su objavili još prije nekoliko dana da se neće pojaviti u OAKA Areni, a takođe su iz ekipe u toku dana javili policiji da neće biti potrebno za jakim mjerama obezbjeđenja u hali, pošto Olimpijakos neće doći na utakmicu.

Istovremeno, vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, obratio se Panajotisu i Agelopulosu.

“Želimo da vjerujemo da će doći do promjene u posljednji čas i da će Olimpijakos preinačiti loše donijetu odluku da se povuče iz lige i da će doći u OAKA Arenu da se utakmica odigra”, poručio je Janakopulos.

Prvi čovjek Evrolige, Đordi Bertomeu, takođe je komentarisao novonastalu situaciju u šampionatu Grčke i napomenuo da tako nešto u Evroligi ne može da se dogodi.

“Konflikt između Olimpijakosa i Panatinaikosa je važan na lokalnom nivou, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku”, rekao je Đordi Bertomeu.

(B92)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.