TV K3

android aplikacija

instaliraj

Olimpijakos se nije pojavio na meču s Panatom, blizu ABA

Olimpijakos se nije pojavio na meču s Panatom, blizu ABA

Košarkaški klub Olimpijakos odbio je da se pojavi na prvom meču plej-ofa Grčke A1 lige, pa će zbog toga snositi određene posljedice.

Plej-of meč Grčke lige između Olimpijakosa i Panatinaikosa na kraju neće biti odigran pošto je Olimpijakos odlučio da “održi riječ” i ne pojavi se na toj utakmici, pa će zbog toga biti izbačeni u niži rang.

Iz Olimpijakosa su objavili još prije nekoliko dana da se neće pojaviti u OAKA Areni, a takođe su iz ekipe u toku dana javili policiji da neće biti potrebno za jakim mjerama obezbjeđenja u hali, pošto Olimpijakos neće doći na utakmicu.

Istovremeno, vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, obratio se Panajotisu i Agelopulosu.

“Želimo da vjerujemo da će doći do promjene u posljednji čas i da će Olimpijakos preinačiti loše donijetu odluku da se povuče iz lige i da će doći u OAKA Arenu da se utakmica odigra”, poručio je Janakopulos.

Prvi čovjek Evrolige, Đordi Bertomeu, takođe je komentarisao novonastalu situaciju u šampionatu Grčke i napomenuo da tako nešto u Evroligi ne može da se dogodi.

“Konflikt između Olimpijakosa i Panatinaikosa je važan na lokalnom nivou, ali mi smo u toj situaciji neutralni. Razočaran sam zbog svega i smatram da je sve ovo sramota za grčku košarku”, rekao je Đordi Bertomeu.

(B92)

Komentarišite

Your email address will not be published.