Ognjen Amidžić o Mini, trudnoći i vjenčanju

September 7, 2023, 8:13 am

Voditelj Ognjen Amidžić presrećan je što će dobiti dijete sa izabranicom Minom Naumović.

“Povod je divan i stvarno sam presrećan. Mogu reći da smo i Mina i ja presrećni. Ovo smo baš i želeli i čekali i desilo se, šta reći. Bukvalno presrećan sam. A sa druge strane, ja sam malo sujeveran, ne volim previše da pričam, samo da bi sve bilo okej”, rekao je Ognjen i dodao:

“Od ovoga nema ništa bolje, ovo je kruna ljubavi i odnosa. Ali sam ja sa druge strane da sačekamo da proverimo da li je sve okej. Ako je okej onda mogu i da kažem, što sad mogu da kažem da je sve okej”.

Mina je donijela odluku da se povuče s malih ekrana nakon saznanja o trudnoći, dok je Amidžić istakao da će mu ona pružiti podršku i iza kamere.

“To je ona odlučila, ja sam podržao. Mislim da je bolje da se posveti tome i da bude u miru. Pomaže mi mnogo i pomagaće mi iza kamere vezano za emisiju. Samo da se ne slika, kaže: ‘Gde ću ja sad sa stomakom, pa kako raste, da to ljudi gledaju'”.

Voditelj se dotakao i njihovog vjenčanja, koje će biti intimno na luksuznoj destinaciji, o čemu je Kurir prvi pisao.

“To je sve već zakazano, negde daleko, sa malim brojem ljudi”, rekao je Ognjen, a na pitanje da li može da otkrije pol deteta, on je odgovorio:

“Znamo pol, ali ne bih da otkrivam. Još malo da se sačeka, da ja budem siguran. Šta god da je, samo da je živo i zdravo”.

(Nezavisne – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *