Oglasile se “Delije”: Derbi nije derbi bez navijača oba tima

January 26, 2023, 2:35 pm

Navijači Crvene zvezde tvrde da će pristalice Partizana moći da unesu navijačke rekvizite na meč 21. kola Evrolige, koji će biti odigran sutra od 19 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Crvena zvezda će biti domaćin u meču 21. kola Evrolige, a određeni broj navijača Partizana će prisustvovati utakmici.

Najvatreniji navijači “crveno-belih” oglasili su se saopštenjem dan uoči meča, ističući da derbi nije derbi bez pristalica oba kluba.

“Sutra se igra još jedan istorijski derbi, za nas prvi u Evroligi na domaćem terenu. Gostujući navijači će biti na tribinama. Kao što smo i najavili pred derbi u ‘Areni’ dali smo sve od sebe da sačuvamo derbi i da gostujući navijači budu u hali. Za utakmicu u ‘Areni’, ‘Delije’ su dobile ukupno nula karata, do par sati pred utakmicu nismo znali da li ćemo moći da uđemo sa kupljenim kartama, nije nam dozvoljeno da unesemo ništa što na sebi ima obeležje kluba, dok gosti sada imaju prava da unesu sve navijačke rekvizite”, kaže se u saopštenju.

“Nadamo se da je prvi korak koji smo učinili zajedno sa KK Crvena zvezda, dovoljan da sledeći put bude isto kada mi budemo gostovali i da se sačuva svetinja derbija. Derbi nije derbi bez navijača oba tima”, navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Izvor: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *