TV K3

android aplikacija

instaliraj

Odijela u boji bit će apsolutni trend ovog ljeta

Odijela u boji bit će apsolutni trend ovog ljeta

Iako su u prošlosti odijela bila namjenjena samo muškarcima, sve češće možemo poslovna odijela vidjeti i na ženama. Neke od najpoznatijih žena svijeta poput Blake Lively, Michelle Obame i Taylor Swift prve su pokrenule trend nošenja odijela u divnim pastelnim bojama.

U posljednjih nekoliko sezona odijelo već odavno nije samo poslovni stil i formalno odijevanje. Odijela su postala svestrana. Možete ih nositi s majicom uparene s tenama za ležerni stil ili s potpeticama za ozbiljniji i poslovniji izgled.

Ukoliko želite izgledati glamurozno onda ispod sakoa ne morate nositi niti majicu niti košulju, već čipkasti grudnjak, čipkastu potkošulju ili korzet.

Ono što je problem kod odijela je što ako stvarno želite imati savršeno odijelo, najbolje bi bilo da ga sašijete po mjeri, što bi moglo dosta i koštati. Nešto jeftinija varijanta je da kupite kvalitetno, nešto skuplje odijelo koje možete nositi godinama.

Ukoliko vaš budžet ne dozvoljava kupovinu skupih odijela onda radije sačekajte da budu na sniženju. Nikako ne kupujte jeftina odijela.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.