TV K3

android aplikacija

instaliraj

Oblačno sa kišom i snijegom, temperatura do 15

Oblačno sa kišom i snijegom, temperatura do 15

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom. U višim područjima sjeverne i sjeverozapadne Bosne, usljed pada temperatura kiša će prelazit u susnježicu i snijeg. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Padavine se očekuju u jutarnjim satima i tokom prijepodneva. Poslije podne razvedravanje.Vjetar slab do umjeren, a na momente i pojačan sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 10, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 15.

Četvrtak- u većem dijelu zemlje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i dio prijepodneva u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne sunčanije. Povremena i slaba kiša se očekuje centralnim, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne, kao i na sjeveru Hercegovine.

U večernjim satima i u noći sa četvrtka na petak intenzivnije padavina sa sjeverozapada. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu od 4 do 8, a najviša dnevna od 4 do 9, u istočnim, sjeveroistočnim područjima Bosne i u Hercegovini od 13 do 15.

Petak- pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Na planinama snijeg. U Krajini postoje uslovi za pojavu susnježice i snijega. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu od 6 do 9, a najviša dnevna od 4 do 9, na jugu od 9 do 14 stupnjeva.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.