Novi detalji istrage o smrti Metjua Perija

June 21, 2024, 6:01 pm

Glumac Metju Peri, čuveni Čendler iz hit serije “Prijatelji”, pronađen je mrtav u oktobru prošle godine u svom domu u Los Anđelesu.

Prije mjesec dana je objavljeno da su policija Los Anđelesa i američka Uprava za suzbijanje narkotika (DЕA) pokrenuli istragu o smrti glumca Metjua Perija koji je, prema riječima policijskih izvora, pre pola godine preminuo od dejstva anestetika ketamina koji je dobio na recept.

Sada američki tabloid In Touch prenosi da je policija tražila od neimenovane, slavne osobe, da preda svoj laptop i mobilni telefon.

19. juna neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je policija u Los Anđelesu postigla “značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u maju”, rekao je izvor za In Touch. Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, no ona nije bila prisutna. Kad se vratila, nije odbijala saradnju, prenosi mondo.rs.

“Policajci su navodno uzeli telefon i laptop”, rekao je insajder, dodajući da je žena “sve predala”.

Izvor tvrdi da je glumac upoznao ovu osobu na odvikavanju, gdje su započeli neočekivano prijateljstvo i dodao da je u istrazi rekla da “nema veze sa njegovom iznenadnom smrću”.

“Unajmila je advokata i imala je više sastanaka s policijom otkako su s nalogom za pretres stigli u njenu kuću. Ona je škrta na riječima o situaciji”, rekao je neimenovani izvor.

(Nezavisne – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *