Nezadovoljni borci blokirali zgradu SDP BiH u Banjaluci (VIDEO)

November 25, 2023, 11:59 am

Stotinjak pripadnika Boračke organizacije grada Banjaluka okupilo se ispred prostorija SDP BiH u naselju Borik kako bi iskazali protest zbog najavljenog dolaska članova ove stranke u Banjaluku povodom obilježavanja dana ZAVNOBiH, uprkos zabrani.

Nezadovoljni borci su se prethodno okupili ispred zgrade “M:tela”, odakle su mirnom šetnjom otišli do hotela “Meriot” gdje su iz SDP BiH ranije najavili svoj dolazak.

Međutim, u hotelu im je rečeno da su rezervacije otkazane, pa su se okupljeni borci uputili do sjedišta Gradske organizacije SDP BiH u Banjaluci.

Ispred zgrade je došla i policija kako bi spriječila da dođe do nekog incidenta.

Okupljeni borci pozivaju članove SDP BiH da izađu iz zgrade.

Nije poznato da li se u zgradi zaista nalazi neko od članova SDP BiH.

“Nećemo im ništa, što su se sakrili kao miševi” kaže jedan od okupljenih boraca.

Podsjećamo, Policijska uprava Banjaluka donijela je rješenje o zabrani javnog skupa u organizaciji Gradske organizacije Socijaldemokratske partije BiH, koji je planiran za 25. novembar sa početkom u 10 časova u Banjaluci.

Nakon ovoga, Gradska organizacija SDP Banjaluka najavila je da će održati svečanu akedemiju povodom dana ZAVNOBiH 25. novembra u Banjaluci u hotelu Meriot, koja je u međuvremenu otkazana, prenosi “SrpskaInfo”. Planirano je bilo da svečanoj akademiji prisustvuju delagati u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i Parlamenta Federacije, potpredsjednici Republike Srpske, poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske, premijer i ministri u Vladi Federacije.

Nezavisne.com (Foto: N.N)

One thought on “Nezadovoljni borci blokirali zgradu SDP BiH u Banjaluci (VIDEO)

  1. Odakle zgraga mudzahedinskoj bandi u Banja Luci Kad u njihovoj kasabi nema ni jedna ispostava Srbskih partija dozvoli ste njima da kure po banjaluci umjesto da to bude msjesta potjerani

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *