Nektar pivo i ove godine zaštitni znak trke sa preprekama 4 Falcons

May 19, 2023, 10:49 am

4Falcons OCR”, jedinstvena trka sa preprekama, biće po drugi put održana 20. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a sponzor ove sportske manifestacije i ove godine biće Banjalučka pivara sa svojim Nektar pivom.

Cilj ove trke je da takmičari u što kraćem vremenskom roku pređu svih 39 prepreka, kako onih unutar tvrđave Kastel, tako i onih izvan tvrđave, te na rijeci Vrbas.

– Trka sa preprekama “4Falcons” nastala je kao potreba da se u Banjaluci, koja je na konstantnom putu da se vrati, integriše i pozicionira na mapu gradova sporta i mladosti, organizuje jedna ovakva sportska manifestacija, i to u periodu kada Banjaluka proslavlja dan grada. Po uzoru na sokolska društva i takmičenja iz prošlog vijeka, kreirali smo događaj koji ima za cilj da svima podari krila šampiona – kažu organizatori.

Tokom dnevnih i večernjih aktivnosti, posjetioci će moći da se osvježe i uživaju u Nektar pivu. Naravno, i trkači će moći da se okrijepe napoznatijim banjalučkim pivom, ali tek nakon završene trke.

– Banjalučka pivara je prepoznala potencijal ove nesvakidašnje trke i drago nam je što smo od početka uz “4Falcons”. Ovo je samo još jedan od načina da se Banjaluka promoviše kao grad sporta i sportskog načina života, tako da smo ponosni što smo dodali još jednu sportsku manifestaciju na listu onih koje podržavamo već dugi niz godina – kazala je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Kako organizatori navode, misija ove trke je da privuče veliki broj posjetilaca te da se Banjaluka mapira na kartu trenutno najpopularnijih vrsta trka u svijetu i regionu.

Očekuje se preko 800 takmičara iz BiH i regiona, koji će zajedničkim snagama pomjerati granice izdržljivosti, ali i popularizovati sport i sportski način život na jedan specifičan način. Naravno, druženje nakon Trke uz Nektar pivo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *