Neka od rješenja za prazan ugao u spavaćoj sobi

September 5, 2023, 7:13 am

Kao i za sve u životu i za najefikasnija dizajnerska rješenja kada je riječ o enterijeru važi pravilo – što jednostavnije to bolje. Pa ako imate neki prazan ugao u spavaćoj sobi koji vas mori i silno želite da bude popunjen, postoji nekoliko načina da to i uradite.

Zato izdvajamo tri super savjeta, koja će svaki prostor da podignu na viši nivo.

Dizajneri enterijera su dali prijedloge šta tačno učiniti sa tim praznim uglom u spavaćoj sobi, a ispostavilo se da postoji nekoliko različitih i jednostavnih stilskih pristupa koje možete da preduzmete u zavisnosti od vaših potreba i estetike.

Tri dizajnerska rješenja za prazan ugao u spavaćoj sobi:

Postavite stolicu u ugao

Umjesto stolice ovaj prostor možete da popunite i podnom lampom, što će takođe dodati estetiku, ali i funkcionalnost.

Cvijeće je uvijek pun pogodak

Ako je vaš ugao pored prozora i dobija dovoljno sunčeve svjetlosti, živa biljka će možda moći da uspijeva, ali ako je ovaj dio vaše spavaće sobe tamniji, možete da izaberete i biljku koja je vještačka.

Umjetnički predmet

Skulpturalni predmeti mogu da izgledaju prelijepo u uglu spavaće sobe. Uz to, nemojte misliti da morate da potrošite mnogo finansijskih sredstava.

Ostale skulpturalne mogućnosti uključuju velike objekte napravljene od kamena ili drveta, sve to će dodati trenutnu teksturu i dimenziju prostoru, prenosi The Spruce.

(Srpskainfo – Foto: Arhiva)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *