Nataša Šavija kod tužioca

May 31, 2023, 12:15 pm

Starleta Nataša Šavija pojavila se u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi kako bi dala izjavu kod tužioca, nakon što je optužila bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je krvnički pretukao.

Šavije je ispričala da ju je Stefan pretukao na jednoj svadbi u etno-selu “Vrdnička kula”, nakon čega je završila u bolnici, gdje je nedavno i operisana.

Nataša je došla u prisustvu svoje majke, a na licu joj se i dalje vide modrice, te je primjetno da starleta otežano hoda zbog čega ju je majka držala pod ruku.

– Utvrđena mi je bakterija enterokokus, imala sam temperaturu, dok se iz reza od operacije nenormalno gnojilo, CRP mi je bio 300, bila sam u septičnom stanju, kad sam došla u prave ruke, Bogu hvala i riješili su to. A komentarisanje Osmana Karića kako sam ostala duže u bolnici nego što je trebalo? Ne pojavljujem se u sudu? Sramota! – rekla je Šavija nakon što je Stefanov otac, Osman Karić izjavio da se Šavija dva puta nije pojavila na sudu.

Inače, Stefan Karić nalazi se u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, gdje ga otac redovno posjećuje, piše Blic.

– Osjećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće vidjeti, a desilo mi se još gore od toga, da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smijeru, sad posjećujem. Jako mi je teško – pričao je Osman.

(Srpskainfo – FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *