Nataša Bekvalac progovorila o kćerki i životu

September 6, 2023, 8:55 am

Poznata pjevačica Nataša Bekvalac progovorila je pred našim kamerama o kćerki Hani, koju je dobila u braku sa nekadašnjim vaterpolistom Dačom Ikodinovićem, te je potom iznijela niz detalja iz svog privatnog života koji godinama intrigira javnost.

“Ljudi misle da živim glamurozan život, ali volim ljudima da pokazujem na mrežama kako sam ja samo jedna obična mama. U glamuru ja, inače, najmanje uživam nekako. Iskreno… Uživam u momentima koji se zovu život”, kazala nam je Nataša.

“1. septembar je za mene najsrećniji dan! Moja deca ulaze u novu etapu kojoj se uvek radujem. Hana ne odlazi preterano srećna u školu. Niko od nas nije odlazio sa nekim entuzijazmom u školu. To koliko je neko uspešan u školi nije merilo onoga koliko je neko uspešan u životu. Deca bi trebalo da pronađu nešto što ih ispunjava i inspiriše, to je bitno”, istakla je pjevačica.

Nataša ne krije da se tokom života mnogo puta borila sa promašenim investicijama.

“Iz mojih najpromašenijih investicija ja sam izvlačila najintenzivnije i najvrednije lekcije. Tako da uvek kad nešto promašim u životu znam da je to kao strela koja se priprema da se ispali. Znam da posle toga sledi nešto jako dobro. Iz uspeha niko nije ništa dobro naučio, ali iz neuspeha i te kako jeste”, kazala je Nataša.

(Kurir/Blic)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *