Našem novinaru Živaniću plaketa opštine Prnjavor

January 25, 2023, 10:08 am

Najistaknutiji sportski novinar u 2022. godini u Izboru najboljeg sportiste opštine Prnjavor je Dervenćanin Slobodan Živanić, kojem je na sinoćnjoj svečanosti uručena i prigodna plaketa.

Živanić je nagrađen ovim priznanjem jer je obavljao funkcije portparola najkvalitetnijeg „3×3 turnira“ u Bosni i Hercegovini – „Vivia 3×3 Prnjavor, kao i Saveza „3×3 Republika Srpska“. Inače, Živanić je zaposlen kao novinar-voditelj na TV K3.

– Zbog velikog truda i zalaganja, za sve što je uradio za kratko vrijeme na promociji turnira u Prnjavoru, sigurni smo da priznanje ide u prave ruke, navedeno je u obrazloženju nagrade.

Živanić se zahvalio ljudima iz lokalne zajednice koji su prepoznali trud, rad i zalaganje na promociji najboljeg turnira košarci u BiH.

– Posebnu čar plaketa ima jer dolazim iz Dervente, ali spletom okolnosti koje su me doveli do ljudi u basketu, pripalo mi je ovo priznanje u Prnjavoru. Ovo je motiv za dalji rad, pogotovo kada je riječ o basketu u Prnjavoru i čitavoj Republici Srpskoj, jer sam prošle godine bio saradnik za medije i „Nikšićko 3×3 lige Republike Srpske“ u ovom olimpijskom sportu, istakao je Živanić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *