Najomraženiji par na internetu: Sumanuta pravila za “dobar” brak

November 10, 2022, 12:35 pm

Ovaj par izaziva prilično negativne reakcije na društvenim mrežama, a sve zbog bračnih pravila koja oboje poštuju.

Predbračni ugovori uvijek izazivaju mnogo pažnje. Svakoga zanima šta sve taj ugovor može da sadrži, da li je tačno da ne mora da bude usko vezan za imovinu i šta se dešava ako se on ne ispoštuje.

Tako je nedavno Srbija brujala o izvjesnom Goranu koji je potpisao sumanuti predbračni ugovor sa pravilima koje je gotovo nemoguće ispoštovati.

Na svu sreću, advokat Vojin Šaljić je jednom prilikom objasnio da se ovakva vrsta ugovora odnosi isključivo na imovinu budućih ili trenutnih supružnika, jer ostale teme ne mogu da se ovjere kod notara. Ipak, jedan par ima posebna pravila kojih se strogo pridržava.

Zbog toga njih dvoje, slobodno se može reći, važe za jedan od najomraženijih parova. Iako mnogi vide da se zaista vole, jer stalno objavljuju zajedničke snimke, korisnici su ih nazvali “toksičnima i opsesivnima”. Par je na TikTok-u objavnio snimak koji je za kratko vrijeme prikupio više od sedam miliona pregleda, a sve zbog kontroverznih bračnih pravila.

Uz naslov videa “Kontroverzne stvari o našem braku za koje nismo znali da su kontroverzne”, momak i devojka su istakli da nisu mislili da bi njihova pravila izazvala toliku svađu na TikTok-u. Ima ih tri, a evo kako ona glase:

  • Moramo da dijelimo lokaciju u svakom trenutku
  • Moramo da dijelimo sve šifre i nemamo tajne
  • Ne smijemo sami da se družimo sa suprotnim polom

Džejden i Endi zajedno su tri godine, a vjenčali su se odmah nakon što su diplomirali.

Korisnici su ostali u šoku zbog pravila kojih se pridržavaju, a njihovi komentari su prilično negativnog konteksta: “Ovo je definicija nedostatka povjerenja”, “Ako ne vjeruješ svom partneru, ništa nema smisao”, “I vi mislite da ste srećni?”, “Bože sačuvaj”, “Rekao bih djevojci ‘Daleko ti lijepa kuća'”, “Ovim ste samo otkrili koliko vam je loš odnos”…

Izvor: Mondo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *