Najluksuzniji kruzer na svijetu: 56.000 tona čistog plutajućeg bogastva i zadovoljstva (VIDEO)

September 29, 2015, 7:23 am

Na svom prvom putovanju, koje je planirano za 20. jul. 2016. godine, “Regent Seven Seas” će putovati od Monte Karla do Venecije. Na brodu će se nalaziti 542 člana posade i 750 srećnih putnika.

U međuvremenu, dok čekamo da se napravi, kompanija u čijem je vlasništvu ovaj luksuzni kruzer nagovestila nam je sa par fotografija i videa šta putnici mogu da očekuju.

Prvo, putnike će svakako oduševiti kupatila koja su u svakom slučaju netipična za obične kruzere čiji konstruktori gledaju da uštede svaki raspoloživi centimetar. Ali ne i na “Regent Seven Seas”, tu se prostor nije štedeo.

Kada za kupanje je u punoj veličini, tuš je za dvoje, a dupli lavaboi i blistavo sjajne mermerne pločice će krasiti kupatila na ovo kruzeru.

Zatim, tu su spavaće sobe sa pogledom na more i balkonom. Posteljina u kojoj će putnici spavati je napravila kompanija koja već decenijama pravi posteljinu za rimokatoličkog poglavara.

Prema rečima predsednika kruzera, Džejsona Mantague, “enterijer će oduzimati dah”.

– Biće to najluksuzniji brod koji je ikada isplovio – obećao je Džejson.

Pored velikog broja restorana i barova, na kruzeru će se nalaziti bazeni, teretane, spa centri i još mnogo toga što će boravak na njemu učiniti nezaboravnim.

Više informacija o ovom brodu možete videti na njegovom oficijalnom sajtu sevenseasexplorer.co.uk.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *