TV K3

android aplikacija

instaliraj

Na jesen stiže jeftinija šestica

Na jesen stiže jeftinija šestica

Kompanija „Apple“ još nije zvanično potvrdila kada će se pojaviti jeftinija verzija „iPhone 6“, ali je procurila vijest da bi ona mogla stići u septembru.

Ranije se spekulisalo da je „Apple“ odlučio da se otarasi C serije, ali novi izveštaji sugerišu da bi ona ipak trebalo da se pojavi ove godine. Ove tvrdnje dodatno potkrepljuju činjenice da su fotografije procurile na samom sajtu firme „Apple“.

dizajn.

Dokazi govore da „Apple“ planira da na tržište izbaci plastičnu šesticu u septembru koja bi se najviše razlikovala od svog prethodnika jer bi imala „touch ID“ koji prepoznaje otiske prstiju.

Takođe, kamera ima drugačiji oblik, više je ovalna nego okrugla, dok zvučnici na dnu telefona imaju više rupa. Navodi se i da bi C model bio tanji i zaobljeniji, a kamera ispupčenija.

Ekran

Što se veličine ekrana tiče, najverovatnije je da će on biti 4 inča iako stručnjaci navode da bi bio pogrešan potez smanjivati veličinu ekrana od one koja je na aktuelnim modelima, te ovo pitanje i dalje ostaje otvoreno.

Telefon bi takođe trebalo da ima ugrađen A8 procesor kao u „iPhone 6“ i „iPhone 6 Plus“.

Boje

Kada je reč o bojama, veruje se da će dolaziti uparene s bojama narukvica za „Apple Watch“ – plavoj, roze, zelenoj, beloj i crnoj. Žuta boja nije se pokazala kao popularna pa je izbačena.

Cijena

Kako bi C model mogao da bude pristupačniji od svog metalnog prethodnika, baterija neće biti unapređena iako je „Apple“ najavio da će budući modeli dolaziti s dužim trajanjem. Korisnici ipak najviše očekuju da cena bude znatno snižena u odnosu na razliku 5S i 5C modela, odnosno oko 299 dolara.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.