TV K3

android aplikacija

instaliraj

Muškarac iz Srbije ubijen u Švajcarskoj: Radio kao moler, izboli ga nasmrt

Muškarac iz Srbije ubijen u Švajcarskoj: Radio kao moler, izboli ga nasmrt

Srpski državljanin Sadik R. (57), koji je u Švajcarskoj bio duže vrijeme zaposlen kao moler, izboden je nedaleko od stana u kom je živio u gradu Kilvangenu, a ubrzo nakon napada nepoznatih osoba preminuo je od posljedica ubadanja.

Smrtonosni napad nožem dogodio se, prema prvim rezultatima iz istrage i onome što su rođaci ispričali, nakon što se Sadik vratio sa crnogorskog festivala koji se održavao povodom dana Crne Gore u Švajcarskoj, na kom je volontirao.

Parkirao je svoj službeni automobil iza zgrade a onda ga je jedan ili više nepoznatih napadača napalo i nožem mu nanijelo smrtonosne ubode i ogrebotine.

Policija je Sadika pronašla u svom stanu, a odmah je stigla i hitna pomoć, koja ga je odvela u bolnicu. Međutim, za Sadika je već bilo kasno i on je preminuo usljed stravičnih povreda.

Njegova smrt zatekla je rođake i komšije koje su duži niz godina poznavali Sadika.

“Saznao sam od Sadikovog rođaka da je ubijen. Poznajem ga više od 20 godina i šokiran sam. Bio je dobra i veoma ljubazna osoba, veliki radnik”, ispričao je komšija Alfred G. novinarima Blika.

Istraga u ovom slučaju je i dalje u toku, a tamošnja policija, prema pisanju Blika, pretražila je cijelo područje oko Sadikovog stana. U dosadašnjem radu policije nije otkriveno ko stoji iza ovog napada, niti koji bi motiv mogao biti.

(blic)

Foto: Ilustracija |

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.