MUP RS: Zabrana prevoza eksplozivnih materija

April 23, 2018, 6:43 am

Na području Istočnog Sarajeva, Banjaluke i Laktaša zabranjen je prevoz eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju, s ciljem preduzimanja bezbjednosnih mjera i radnji povodom posjete delegacije Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije.

Zabranu je izdao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Zabrana za područje grada Istočno Sarajevo važi danas od 15.00 do 22.00 časa, a za područje Banjaluke i Laktaša sutra od 6.00 do 19.00 časova, saopšteno je iz MUP-a.

Sutra od 9.00 do 18.00 časova biće zabranjen saobraćaj za teretna vozila preko 7,5 tona ukupne mase na dionici puta aerodrom u Mahovljanima-Aleksandrovac- auto-put Gradiška-Banjaluka-naplatne kućice Jakupovci – Klašnice – uključenje na magistralni put, kao i banjalučkim ulicama Krajiških brigada, Ranka Šipke, Vuka Karadžića, Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Olimpijskih pobjednika.

Ova zabrana ne odnosi se na teretna vozila javnih i komunalnih službi i vozila koja će biti angažovana na aktivnostima obezbjeđenja povodom akcije pod nazivom “Republika Srpska 2018”.

MUP Srpske, policijske uprave i policijske stanice u ovom periodu neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *