M:tel: Uživajte u odmoru i budite online – Sveti Stefan – ostrvo koje je osvojilo svjetske zvijezde

July 4, 2018, 7:46 am

Jedno od najpoznatijih mjesta na Jadranu je zasigurno Sveti Stefan. Ono što ga izdvaja od drugih ostrva je činjenica da je sa kopnom povezan uskom prevlakom, po kojoj je prepoznatljiv. Sveti Stefan je jedno od najluksuznijih ljetovališta u Crnoj Gori, ali i na cijelom Jadranu. Tome u prilog ide i činjenica da su na ovom ostrvu boravili svjetski velikani, književnici, filmske i muzičke zvijezde.

Ostrvo je 1955. godine uređeno i u potpunosti pretvoreno u grad-hotel. Ulice, zidovi i krovovi su zadržali prvobitni oblik, međutim njihova unutrašnjost odaje utisak pravog hotelskog komfora. Zidine ostrvskih građevina, okupane mirisom mora, odišu duhom prošlosti. Jedna od vila, smještena uz prevlaku koja povezuje ostrvo sa kopnom, dobila je 2006. godine prestižnu „Five Stars Diamond“ nagradu za vrhunski kvalitet usluga, koju dodjeljuje američka Akademija ugostiteljskih nauka.

Ukoliko ste već korisnik ili želite postati korisnik postpaid tarifnih modela m:tel-a, izaberite Pretplata: L, Pretplata: XL ili Pretplata: XXL, jer vam donose odlične bonuse, besplatne pozive i povoljnije razgovore, kao i neograničen mobilni internet, ali i izuzetnu ponudu bonusa mobilnog interneta od 2 GB, 4 GB i 8 GB. Ove dodatne bonuse za roming, dobijate u okviru cijene mjesečne pretplate i možete ih iskoristiti dok se nalazite u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Za više informacija pozovite korisnički servis m:tel-a na besplatan broj telefona 0800 50000 ili posjetite bilo koje prodajno mjesto u vašem gradu.

(M:tel)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *