Monika Levinski objavila nove fotografije

February 27, 2024, 11:39 am

Monika Levinski (50), koja od 1995. godine nosi i titulu najpoznatije ljubavnice na svijetu, danas izgleda drugačije od vremena kad je imala aferu s bivšim američkim predsjednikom Bilom Klintonom.

U međuvremenu je u “potpunosti transformisala” svoj izgled, a mnogi se slažu da danas izgleda nikad bolje.

Levinski se predstavila u novoj kampanji brenda Reformation iza koje stoji i organizacija vote.org. Cilj je motivisati žene da izađu na predstojeće predsjedničke izbore u Americi i daju svoj glas “sa stilom”. Tu se ne smisli na način odijevanja već na odvažnost i stav.

“Ref žena je osnažena žena – a osnažena žena koristi svoj glas”, rekla je ona u kampanji “You‘ve Got the Power”.

Iako je u prvom planu sam cilj kampanje, zanimljivi su i modni komadi u kojima Levinski pozira, a njihove cijene kreću se od 198 do 448 dolara.

Levinski, koja je radila za Klintona tokom 1990-ih i našla se na meti kritika zbog svoje afere s bivšim predsjednikom, sigurno zna ponešto o korištenju svog glasa.

Ona je koproducirala dokumentarni film HBO Maxa “15 Minutes of Shame” 2021., u kojem se istražuje kako su kultura otkazivanja i posramljivanje na internetu utjecali na ljude poput nje.

Podsjetimo, Monika Levinski i Bil Klinton viđali su se od 1995. do 1997., a često im je njegova lična sekretarica čuvala “stražu”. Kad se po Bijeloj kući pročulo da su u vezi, Moniku su prebacili u zgradu Pentagona. Tamo se zbližila s 24 godine starijom kolegicom Lindom Trip. Njoj je povjerila tajnu o svojoj vezi s predsjednikom, a Linda je zatim počela tajno snimati njihove telefonske razgovore. I Monika i Klinton su ispočetka pod zakletvom lagali o aferi, ali kad su istražioci spomenuli plavu haljinu s mrljama od predsjednikove sperme, više nisu mogli izbjeći probleme.

(Nezavisne – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *