TV K3

android aplikacija

instaliraj

Milojević indirektno najavio odlazak “Umoran sam”

Milojević indirektno najavio odlazak “Umoran sam”

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nagovestio je indirektno odlazak sa klupe beogradskog tima.

Dvije godine uspjeha su iza mladog trenera. Dvije šampionske titule, učešće u Ligi Evrope, Ligi šampiona, pobjeda nad Liverpulom. Trener Milojević priznaje da je umoran.

– Možda i jesam… Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga – rekao je Milojević za ,,Sportski žurnal“.

Trener Zvezda nije direktno govorio o svom odlasku ali je iz njegovih riječi jasno da je blizu takve odluke.

– Velika količina emocija je ovde. Kada vodite klub koji je dio vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkcionišem u haosu. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija. Mnogo neprospavanih noći. To je nešto što voliš, ali te i troši. Mentalitet mi je takav da se vezujem, dajem sve od sebe – istakao je Milojević.

Navijači Crvene zvezde sad sa zebnjom gledaju ka mogućem nasljedniku

– Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera – dodao je Milojević

Koliko je obaveza u klubu, najbolje svjedoči i činjenice da se Milojević nije pošteno odmorio. Čim završi šampionat počinju pripreme za drugi.

– Pet godina ne znam da li sam se okupao u moru kao čovek. Nemamo vremena da izađemo sa porodicom, odemo na putovanje. Ljudi to ne razumeju, subota, nedelja i srijeda su za utakmice, stalno smo u adrenalinu i u karantinu. Na mnogim destinacijama sam bio, ništa nisam video. Trijumfalnu kapiju smo osmotrili kroz autobus, takođe i Ajfelov toranj iz daljine. Hotel, avion, razmišljanja kako ćemo da odigramo, a u javnosti je drugačija percepcija – završio je Milojević.

(Sportski žurnal)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.