Miljenik navijača Partizana se vraća na parket

September 16, 2023, 9:41 am

Francuski centar Žofri Lovernj najavio je povratak na teren početkom predstojeće sezone poslije skoro godinu dana odsustva nakon teške povrede.

Bivši centar Partizana pokidao je prednje ukrštene ligamente levog kolena u oktobru 2022. godine na meču Asvel Makabi i od tada je van stroja.

Sada, skoro godinu dana kasnije, Lovernj kaže da se oseća spremnim za povratak i za nove izazove u Evroligi i francuskom prvenstvu.

On je prošle godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa predstavnikom Francuske u Evroligi, Asvelom.

– U dobrom sam stanju, nemam strah i osjećam se dobro. Tražio sam od kluba da krenem ranije sa pripremama za narednu sezonu, još negdje krajem prethodne sezone, ali imam još tri godine ugovora i nije bilo potrebe žuriti i rizikovati. Gledam na duži rok u klubu koji ima ambicije. Zaista sam ponosan na sebe zbog rehabilitcije koju sam sproveo. To je proces i automatizam, idem korak po korak sa treninzima i utakmicama. Kada su ovakve situacije u pitanju, morate biti strpljivi. Toliko sam srećan što ću opet moći da igram. Moje noge treper na pomisao da se vraćam košarci – izjavio je Lovernj za francuske medije.

Izvor: srpskainfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *