Miličević: SDS maksimalno angažovan oko referenduma, očekujemo pobjedu Petrovića(VIDEO)

March 17, 2023, 4:13 pm

Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima i zato je potrebno da stanovnici Bijeljine u nedelju 19. marta glasaju protiv opoziva i omoguće gradonačelniku Ljubiši Petroviću da nastavi raditi u korist stanovnika Bijeljine.

Poručeno je ovo sa sjednice Predsjedništva Srpske demokratske stranke koja se danas održava u Bijeljini.

Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske, je poručio je SDS potpuno spremna u organizacionom smislu i da je obezbijedila kompletnu logistiku organizacije za dan održavanja referenduma o opozivu gradonačelnika Bijeljine.

„SDS je maksimalno angažovana, ne samo danas, nego poslednjih nekoliko mjeseci ovde u Bijeljini preko Gradskog odbora SDS. Ozbiljno smo pristupili kampanji i predkamapanji i naravno organizaciji za izborni dan. To su one standardne stvari koje su vezane za pokrivanje svih biračkih mjesta članovima biračkih odbora, akreditovanim posmatračima i svega onoga što čini kontakt sa biračima“, istakao je Miličević.

Napravili smo, dodaje on, odličnu organizaciju u kojoj svako zna šta treba da radi.

„Ja sam zadovoljan svim tokom predizbornog perioda i svim skupovima. Imam pozitivan utisak kada je u pitanju i reakcija birača i vidi se da Bijeljina ima poseban afinitet i emociju prema SDS danas kao što je imala i prethodnih decenija“, kazao je Miličević.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je pozvao stanovnike Bijeljine da u što većem broju izađu na glasačka mjesta i glasaju protiv njegovog opoziva kako bi zajedno nastavili graditi i razvijati ovaj grad.

„To ćemo raditi na bazi ovih istinskih vrijednosti i svemu onom što smo pokazali boreći se proti ovog nakaradnog režima i boreći se protiv kriminala i korupcije.

„ Sugrađane pozivam da u se u što većem broju pojave na biralištima i da glasaju po svom ubjeđenju, savjesti i mišljenju kako bi smo već od 20 marta nastavili da gradimo našu budućnost, da radimo transparentno i da nastavimo našu borbu protiv kriminala i korupcije“, kazao je Petrović.

On je poručio da će zajedno sa građanima da gradi Bijeljinu na bazi istinskih vrijednosti.

„Nastavljamo borbu protiv svih društveno negativnih pojava, korupcije i kriminala. Pokazali smo da tako dolaze rezultati i u smislu stabilizacije rada javnih preduzeća i naravno i kada se budžetom raspolaže na jedna transparentan način. Bijeljina treba da napreduje na način da narodni novac završava kod naroda, a ne da se zadržava po namještenim tenderima, javnim nabavkama i svemu onom što znači otimanje i krađa javnog novca“, izričit je Petrović.

On je ovom prilikom, pored građanima Bijeljine, izrazio zahvalnost svim saborcima iz SDS na podršci koju mu pružaju.

Sektor za politiku i medije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *