Milica Pavlović: Izlazila sam sa kolegama, ali nismo “kliknuli”

November 20, 2022, 11:22 am

Pjevačica Milica Pavlović pokušava da privatni život drži za sebe koliko god je to moguće, međutim, kako je svaki njen korak i te kako propraćen budnim okom javnosti, ona ipak u nekim situacijama napravi izuzetak.

Tokom njene karijere dolazilo je do raznih nagađanja, a njeno priznanje da je bila u vezi sa Nikolom Savaljićem mnoge je iznenadilo.

“Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se desi baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni unijeli neku lijepu energiju u moj život. E sad – neko je završio s ‘dabogda propao’, neko ovako, a neko onako. Sve te moje pjesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega”, kazala je Milica.

Potom se osvrnula na odnos sa Nikolom Saveljićem.

“Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: ‘Evo je ova nevina.’ Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namjestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze”, poručuje pjevačica.

Ona kaže da se nije muvala sa kolegama.

“Izlazila jesam, bila nisam. Izlazila sam s više njih: neko lijepo piće, šetnja, priča. I sa svakim od njih sam ostala u super odnosima. Ali meni je tada, u tim momentima, bilo krenulo snimanje albuma, koncerti, nema me, a taj neko ode svojim poslom. Nikako nismo kliknuli na kraju i nikad se to nije završilo da smo se nekako zgadili. Prosto, izlazimo i put nas navede negdje drugde, ali kad se sretnemo, super smo”, rekla je ona za Kurir.

Izvor: Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.