TV K3

android aplikacija

instaliraj

Mićić: SDS je u nestajanju

Mićić: SDS je u nestajanju

Predsjednik Stranke demokratske Srpske Semberija (SDSS) Mićo Mićić izjavio je danas da blaćenje ljudi i institucija od SDS najviše šteti toj stranci, za koju je naveo da je u nestajanju.

– Mićić nije napustio ni izdao SDS, a pogotovo ne svoj narod, Mićić je isključen iz ove stranke zato što je imao drugačiju viziju razvoja Bijeljine, zato što je interese svog grada i građana stavio ispred stranačkih, uskopolitičkih interesa u kojima je danas zarobljen SDS – odgovorio je Mićić na navode sa jučerašnje konferencije za medije SDS Bijeljina.

On je ocijenio kao žalosno da politiku SDS u Bijeljini promoviše Nebojša Vukanović, za kojeg Mićić kaže da uopšte nije član te stranke, već je sve privilegije dobio kao privatni savjetnik i poslanik Mladena Bosića.

– SDSS se trudi da ne polemiše, ali se mora odgovoriti činjenicama na bezobrazluk kakav je bio jučerašnji nastup Vukanovića, pun uvreda i neistina – naveli su iz SDSS.

U saopštenju SDSS se ističe da Gradska uprava i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić nisu povezani sa sakupljanjem sredstava za kupovinu respiratora, te da su to radili privrednici i drugi donatori u saradnji sa Crvenim krstom i Bolnicom u Bijeljini, a i Gradska uprava je iz svojih sredstava izdvojila novac za kupovinu jednog respiratora.

(Srna – Foto: Arhiva)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.