TV K3

android aplikacija

instaliraj

Mesi joj je kao dječak rekao da će biti njegova supruga

Mesi joj je kao dječak rekao da će biti njegova supruga

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi objavio je na svom Instagramu fotografiju iz djetinjstva zajedno sa svojom sadašnjom suprugom Antonelom Rokuco.

– Godine su prošle… – napisao je Argentinac u opisu fotografije.

Leo i Antonela upoznali su se kad je Mesiju bilo pet godina, a njihova dugogodišnja veza svjetskim medijima nikad nije bila toliko zanimljiva s obzirom na to da se uz njih veoma rijetko vežu skandali.

Srećni par upoznao se preko Antonelinog rođaka Lukasa, koji je bio Mesijev najbolji prijatelj u djetinjstvu. Kako su se dječaci zajedno igrali, ponekad bi im se pridružila i slatka Antonela.

Navodno je Mesi još kao dječak, kad je upoznao sestričnu svog prijatelja, rekao da će ona jednog dana biti njegova supruga. Na kraju se upravo to i dogodilo… Godine 2017. u argentinskom Rosariju Leo i Antonela zakleli su se na vječnu ljubav i pred Bogom, na vjenčanju koje je bilo proglašeno vjenčanjem godine.

 

Događaj je u Argentini, ipak, prozvan vjenčanjem vijeka, jer u njegovoj rodnoj zemlji Mesija doživljavaju kao živog boga, najveću aktivnu fudbalsku ikonu, jedinog koji se približio mitu velikog i genijalnog bivšeg fudbalera Dijega Maradone. Leo i Antonela imaju troje djece.

srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.