Marko odveo Lunu na egzotičnu destinaciju

June 5, 2023, 6:55 am

Trudna Luna Djogani i njen suprug odlučili su da naprave predah od poslovnih obaveza, pa su nekolio dana proveli na Kipru sa svojom nasljednicom Miom, a o svim dešavanjima redovno obavještavaju svoje pratioce na Instagramu. Par je istakao da im je najbitnije da se njihova nasljednica odmori i uživa.

Bilo je lepo na odmoru. Vreme nam je bilo lošije, ali smo se lepo proveli”, rekao je Marko, a Luna je dadala da su zbog kćerkice išli na ovu egzotičnu destanaciju:

“Išli smo zbog Mie na odmor, bitno je da je njoj bilo lepo. Kod nas nije bilo odmora. Mia se nauživala, a mi smo crnčili. Zdravstveno sam se bila upalila, ali mi nije bilo ništa teško”, rekla je Luna, a Miljković za kraj otkriva kakva je Đoganijeva kao trudnica.

“Taman posla, super je ona. Sada je malo zahtevnija nego prošli put. Posle ovoga idemo ponovo na putovanje, a pre toga imamo Mijin rođendan”.

Podsjetimo, Luna je po treći put u blagoslovenom stanju, a par je nažalost izgubio jednu bebu tokom trudnoće nakon čega se kratko spekulisalo da se razvode. Na svu sreću, loš period je sada daleko iza njih, a Luna je nedavno objavila set fotografija na svom profilu i na jednom je otkrila kao uživa sama na plaži, posvećena sebi i poslala snažnu porku majkama.

“Nisi loša majka ako se posvetiš sebi bar 15 minuta! Uradi nešto za sebe”, napisala je on dok je na koljenima držala knjigu.

Luna i Marko će za nekoliko mjeseci postati roditelji još jedne djevojčice koju sa nestrpljenjem iščekuju.

 

 

(GrandTV)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *