TV K3

android aplikacija

instaliraj

Margot Robie: Ne volim trošiti puno novca

Margot Robie: Ne volim trošiti puno novca

Ne volim trošiti puno novca. Trošenje me čini anksioznom. Mislim da je suludo plaćati puno novca za stvari koje mi zapravo ne trebaju, smatra australijska glumica Margot Robbie, zvijezda filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu’, novog filmskog ostvarenja Kventin Tarantina.

Već sada joj za tu ulogu predviđaju Oskara. Margot je u filmu utjelovila tragično preminulu glumicu i model Šeron Tate, koja je bila u braku s rediteljem Romanom Polanskim. Glumica je u nedavnom intervjuu priznala kako joj Tarantino nije ponudio ulogu, već je ona kontaktirala njega.

” Napisala sam mu pismo i rekla mu kako se divim njegovom radu te kako bih ga jednog dana voljela vidjeti na djelu. Nekoliko sedmica kasnije nazvao me njegov agent i rekao mi da bi se Tarantino volio naći sa mnom. Sjeli smo i razgovarali o projektu. Scenarij je bio spreman tek nekoliko mjeseci poslije”, rekla je Robie.

Svjetsku slavu donijela joj je uloga Naomi Lapaglie u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’. Zbog golišavih scena u filmu, dobila je ponudu da se slika za Playboy no to je ipak odbila. U šali kaže kako je svojoj porodici priuštila već dovoljno neugodnosti samo scenama u kojima se mora skinuti. Uprkos velikoj popularnosti i silnim milionima dolara koje je zaradila, Margot se ne smatra zvijezdom. Dapače, kaže kako je još uvijek obična djevojka iz australskog Dalbyja. Neko vrijeme živjela je u južnom dijelu Londona. Iz tog joj vremena, priznaje, najviše fali plesanje po tamošnjim klubovima. Danas živi u Los Angelesu i još joj je uvijek neobično govoriti da je upravo L.A. njen dom.

U nedavnom intervjuu priznala je kako privatno ne voli kuhati. Za sebe kaže da je loša u kuhinji.

“Sjećam se jednog Dana zahvalnosti kod prijatelja u SAD-u. Moj zadatak je bio napraviti slatki krompir koji je na kraju potpuno izgorio. Prošli Božić zapalila sam šunku”,  istaknula je glumica. U slobodno vrijeme, Robie voli popiti pivo. I to pod tušem.

” Ako imam vremena, kad dođem kući, popijem pivo pod tušem ili u kadi”, priznala je.

Posljednje tri godine udata je za britanskog filmskog producenta Toma Ackerleyja.

“Bili smo najbolji prijatelji i cimeri, što smo još uvijek. Ništa se bitno nije promijenilo, osim što sada preko vikenda mogu nositi vjenčani prsten”,  rekla je Robbie i objasnila kako preko sedmice skida burmu jer je nipošto ne želi izgubiti na setu. Kako kaže, zaljubljena je preko ušiju, aliživciraju je pitanja o tome kada će postati mama.

“Kad sam se udala, prvo pitanje koje su mi ljudi postavili bilo je: “A kada će dijete?”. Ljuta sam zbog tog viđenja da parovi odmah nakon vjenčanja moraju imati djecu. Za 30 se godina vidim na velikoj božićnoj večeri s hrpom djece, ali sada nije trenutak. U to sam sigurna”,  rekla je Robie u nedavnom intervjuu te otkrila najneobičnije mjesto na kojem je vodila ljubav.

“Bilo je to na jet-skiju. Nije se kretao, samo je bio na vodi, ali vodila sam ljubav na jet-skiju”,  rekla je.

Nezavisne novine

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.