Male sportske igre u Doboju okupile oko 150 mališana (FOTO/VIDEO)

June 17, 2024, 4:42 pm

Male sportske igre u dobojskom Parku narodnih heroja u Doboju okupile su  oko 150 mališana uzrasta od četiri do šest godina iz Javne predškolske ustanove “Majke Jugović”.Manifestaciju su organizovali ova predškolska ustanova i Škola sporta “Sparta” povodom Dana grada Doboja – 28. juna.

Mališani iz vrtića “Majke Jugović” uspješno su u gradskom parku savladali poligon spretnosti sa motoričkim preprekama – gimnastički kolutovi, preskakanje, provlačenje… Ispričali su dječaci I djevojčice da im nije bilo teško. Neki od njih se već bave sportom.

Male sportske igre u parku su organizovali obdanište “Majke Jugovć” I Škola sporta “Sparta”. Vrtić u okviru svojih programskih aktivnostima sa “Spartom” jednom sedmično organizuje školu sporta.

Nedavno je završen konkurs za upis djece. Objavljena je I lista djece koja su primljena. Njih 107 je na toj listi. Ostalo je još djece koja nisu upisana, ali poručuju I taj problem će biti riješen. Uz podršku gradonačelnika Doboja kapaciteti vrtića biće prošireni.

Ove male sportske igre organizovane su u sklopu proslave 609. rođendana grada Doboja .Okupile su igre oko 150 mališana uzrasta od 4 do 6 godina.

TV K3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *