Lišena slobode dva lica zbog iznude, jedno lice posjedovalo opojnu drogu i vatreno oružje

May 31, 2023, 9:35 am

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 30.05.2023. godine, lišili su slobode lice inicijala S.J. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Iznuda“, „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ i lice inicijala G.G. sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Iznuda“.

Istog dana na osnovu naredbe Okružnog suda u Doboju izvršili su pretres kuće, stana, drugih prostorija i putničkih automobila koje koriste navedena lica prilikom čega je kod lica inicijala S.J. pronađeno i oduzeto: vatreno oružje – pištolj sa pripadajućim mecima, mobilni telefon marke „Iphone” digitalna vaga, paketić u kome se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Amfetamin spid“ ukupne težine od 24,3 grama i drugi predmeti.

Navedena lica će danas uz Izvještaj o izršenim krivičnim djelima biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Foto: Ustupljena fotografija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *