Lev: Treba zaustaviti “brutalni” Brazil, sudija mora da smiri strasti na terenu

July 8, 2014, 7:17 am

Proteklog petka u utakmici četvrtfinala između Brazila i Kolumbije, koju je domaćin dobio sa 2:1, Nejmar i saigrači su čak 31 put faulirali protivničke igrače.

“Gledao sam tu utakmicu i zapazio da je napravljeno dosta faulova bez lopte. To su bili brutalni prekršaji, a igrači su zaustavljali jedni druge na sve moguće načine. Zbog toga se nadam da će sudija stati tome na put, ili u suprotnom nećemo više gledati igrače poput Mesija, Ozila ili Nejmara”, naveo je Lev.

On se osvrnuo i na dosadašnji tok šampionata.

“Ovo Svetsko prvenstvo je veoma dinamično, a na nekim mečevima sam video neverovatnu snagu i volju igrača koji su prevazilazili granice svojih mogućnosti”, oduševljeno je prokomentarisao Nemac koji je na klupi “pancera” punih osam godina i za to vreme stigao do finala Evropskog prvenstva 2008 i polufinala 2012.

Za kraj je dodao da se nada dobrom i pravednom suđenju Marka Rodrigeza.

“Smatram da je posao sudije da “smiri strasti” na terenu i da su faulovi poput onih na meču između Brazila i Kolumbije prošlost”, zaključio je Lev.

Utakmica između Brazila i Nemačke igra se u utorak od 22 sata po srednjeevropskom vremenu na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu./BLIC.RS/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.