Lazović zamena za Markovića u Benfiki! Zvezda prodala Daudu za 500.000 Viteseu!

July 23, 2014, 12:17 pm

Darko Lazović je svojom igrom na dva pripremna meča protiv Genka i Mehelena ponovo podsetio na stare dane i talenat koji ga krasi, a njegova dobra izdanja nisu prošla nezapaženo od evropskih skauta. Nakon što su mu propali transferi u Standard i Olimpijakos, krilo Crvene zvezde nalazi se na meti Benfike.

Trener “orlova” iz Lisabona Žorž Žezus već duže vreme ima na radaru lucidnog driblera, a sada u njemu vidi zamenu za Lazara Markovića koji je otišao u Liverpul, kako pišu “Večernje novosti”. Skauti portugalskog šampiona bili su i na tribinama na utakmici protiv Mehelena na kojoj je Lazović briljirao i postigao prelep pogodak i sigurno će štošta imati da prenesu svom šefu.

Pored Darka, još jedan fudbaler bi mogao uskoro da napusti Marakanu, a reč je o Abioli Daudi koji ni ne trenira sa timom. Nigerijac je povukao tužbu i oprostio dug, a pronašao je i novi klub, a čiji bi igrač trebalo da postane najkasnije do utorka, što je potrdio i v.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić.

– Uspeli smo da nađemo klub za Daudu. Zadovoljan je, povukao je tužbu i odrekao se dela svojih primanja, a i Zvezda je zaradila njegovim transferom – rekao je Terzić za Blic.

Pre saznanjima ovog lista, nova Daudina ekipa bi trebalo da bude Vitese, a vrednost transfera je pola miliona evra, od čega će 150.000 pripasti tamnoputom napadaču na ime dugovanja.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *