Lav Rana je prognozirao ishod meča Srbije i Engleske (FOTO)

June 15, 2024, 2:44 pm

Lav Rana stavio je šape na obje zastave i tako prognozirao remi na meču Srbije i Engleske koji se igra sutra na Evropskom prvenstvu.

Blizu Oksforda nalazi se park za divlje životinje u kome je lav Rana imao zadatak da predvidi rezultat meča Srbija Engelska.

Na zaštitnoj ogradi oko kaveza bile su zaljepljene zastave dvije zemlje koje će u nedjelju, u Gelzenkirhenu (21 čas) odigrati prvu utakmicu na prvenstvu Evrope.

Prema riječima tamošnjeg čuvara, dugo se Rana razmišljao, da bi na kraju šape stavio na obje zastave što je pročitano kao neriješen rezultat. Čuvar takođe napominje i da je odluka lava bila “prilično ubjedljiva”.

Lav Rana se tako pridružio grupi životinja koja predviđa rezultate na velikim, pogotovo fudbalskim, događajima. Fudbalskim zaljubljenicima u najboljem sjećanju vjerovatno je najpopularnija među njima, hobotnica Paul koja je u periodu od 2008. do 2010. predviđala rezultate. Imalo je Paul 11 od 13 pogodaka među kojima je i finalni meč Svjetskog prvenstva 2010. godine, ali i meč između Njemačke i Srbije u kome se hobotnica opredjelila za Orlove i na kraju je bila u pravu, prenosi Mozzart sport.

Srpskainfo.com (Foto: X/ Screenshot)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *