TV K3

android aplikacija

instaliraj

KUDM “Bosiljak”: U toku pripreme za ovogodišnje “Bosiljkovanje”

KUDM “Bosiljak”: U toku pripreme za ovogodišnje “Bosiljkovanje”

Kulturno-umjetničko društvo mladih ,,Bosiljak” iz Dervente organizuje tradicionalno INTER FOLK FEST ,,Bosiljkovanje” Derventa 2019.

Festival će biti održan od 10. do 14. oktobra sa svojim specifičnim sadržajima, kao što su: koncerti u nekoliko gradova, izložbe, prezentacije, dječije stvaralaštvo, sjednica Upravnog odbora CIOFF BiH, svečana Skupština CIOFF (Svjetska asocijacija organizatora festivala i tradicionalne kulture) Bosne i Hercegovine, te svečane šetnje uz igru, muziku i pjesmu, kao i razne promocije Bosiljkovanja.

“Bosiljkovanje će predvoditi svi članovi KUDM “Bosiljak” kroz nastup ženske pjevačke grupe, dječijeg pripremnog i starijeg  ansambla i članova folklorne grupe iz Agića, te prvi i pripremni folklorni ansambl”, istakli su iz “Bosiljka”.

Završni koncert u Derventi biće u nedejelju 13. oktobra u JU Centar za kulturu sa početkom u 19,00 časova.

“Ovogodišnji učesnici će zasigurno  opravdati sva očekivanja, te publika može očekivati uživanje u programu”, dodali su iz ovog društva.

Na ovogodišnjem Bosiljkovanju dolazi dragi gosti, delegacija,  predstavnici Wereld festival (svjetskog festivala) iz Belgije.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.