TV K3

android aplikacija

instaliraj

KUDM “Bosiljak”: U toku pripreme za ovogodišnje “Bosiljkovanje”

KUDM “Bosiljak”: U toku pripreme za ovogodišnje “Bosiljkovanje”

Kulturno-umjetničko društvo mladih ,,Bosiljak” iz Dervente organizuje tradicionalno INTER FOLK FEST ,,Bosiljkovanje” Derventa 2019.

Festival će biti održan od 10. do 14. oktobra sa svojim specifičnim sadržajima, kao što su: koncerti u nekoliko gradova, izložbe, prezentacije, dječije stvaralaštvo, sjednica Upravnog odbora CIOFF BiH, svečana Skupština CIOFF (Svjetska asocijacija organizatora festivala i tradicionalne kulture) Bosne i Hercegovine, te svečane šetnje uz igru, muziku i pjesmu, kao i razne promocije Bosiljkovanja.

“Bosiljkovanje će predvoditi svi članovi KUDM “Bosiljak” kroz nastup ženske pjevačke grupe, dječijeg pripremnog i starijeg  ansambla i članova folklorne grupe iz Agića, te prvi i pripremni folklorni ansambl”, istakli su iz “Bosiljka”.

Završni koncert u Derventi biće u nedejelju 13. oktobra u JU Centar za kulturu sa početkom u 19,00 časova.

“Ovogodišnji učesnici će zasigurno  opravdati sva očekivanja, te publika može očekivati uživanje u programu”, dodali su iz ovog društva.

Na ovogodišnjem Bosiljkovanju dolazi dragi gosti, delegacija,  predstavnici Wereld festival (svjetskog festivala) iz Belgije.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.