TV K3

android aplikacija

instaliraj

Košarkaši sa Gruzijom u kvalifikacijama za SP

Košarkaši sa Gruzijom u kvalifikacijama za SP

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Gruzije u kvalifikacijama u grupi G za Svetsko prvenstvo u Kini. Utakmica u Tbilisiju počinje u 17.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, kretanje rezultata i tok utakmice pratite na našem portalu.

Reprezentacija Srbija je za sada na drugom mestu sa dve pobede više od trećeplasirane Gruzije u grupi G ovih kvalifikacija.

Prva u grupi je selekcija Nemačke koja će imati lak zadatak protiv autsajdera u grupi, selekcije Austrije, koja je do sada pretrpela četiri poraza.

Naši košarkaši duel sa prvoplasiranom Nemačkom imaće 2. jula u Novom Sadu u velikoj dvorani SPENS-a, a plasman u drugi krug kvalifikacija izboriće po tri prvoplasirana tima iz svake od osam grupa.

U današnju utakmicu obe selekcije ulaze u znatno izmenjenim sastavima nego u prvom duelu koji su košarkaši Srbije dobili u Beogradu sa 105:87, ali je selektor Saša Đorđević na konferenciji za novinare istakao da u timu vlada odlična atmosfera.

Duel selekcija Srbije i Gruzije u Tbilisiju počinje u 17.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, kretanje rezultata i tok utakmice pratite na našem portalu.

RTS

Komentarišite

Your email address will not be published.