Kombinacije boja sa kojima nećete da pogrešite

March 26, 2024, 8:06 am

Pojedine boje imaju moć da odišu luksuzom, a samo pametna kombinacija boja čini da outfit izgleda skuplje.

Ukoliko volite boje, a niste sigurni kako da ih kombinujete, predlažemo vam kombinacije da izgradite još impresivniji izgled.

Crna i bijela

Kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode i uvijek djeluje skupocjeno jeste crno-bijela. Sa njima nikada nema greške, a u svim varijantama izgledaćete maksimalno stilizovano i to bez greške.

Kontrastiranje toplijih i hladnijih nijansi uvijek daje direktnu, snažnu ali istovremeno i nevjerovatno klasičnu kombinaciju koja ne zastareva. Sjajna je ideja da kombinujete pastelne nijanse plave bolje i sigurno će se svi okrenuti za vama, prenosi Žena Blic.

Pink i zelena

Upečatljiva, a opet tako klasična i elegantna, ova kombinacija je sve samo ne dosadan izbor. Kombinovanje pink sa bilo kojom kontastnom bojom uvijek daje smio i skup izgled.

Crvena i crna

Crvena je vruća, vatrena nijansa, a kada se nosi sa crnom bojama, imate dobitnu kombinaciju za svaku priliku. Crna je neutralna nijansa za mnoge od nas, tako da čini da crvena boja dobije malo svakodnevniji i ležerniji vajb.

Boja lavande i tirkizna

Među pastelnim nijansama kao apsolutna kraljica nadolazeće sezone izdvaja se boja lavande. Još kada je iskombinujete s tirkiznom dobićete pravi “skupi izgled” idealan za sve prilike.

Srpskainfo.com (Foto: Instagram/ Screenshot)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *