Kod Teslićanina pronađeno više od kilogram marihuane, te spid

May 23, 2024, 10:38 am

Prilikom kontrole vozila pripadnici Policijske stanice Teslić juče su uhapsili D.D. iz Teslića, a nakon pretresa kod njega su pronašli 1.080 grama marihuane, 1,6 grama amfetamin spida te digitalnu vagu.

Kako navode iz Policijske uprave Doboj, D.D. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

“Operativnim radom na terenu, službenici su uočili i kontrolisali vozilo kojim je upravljalo D.D. iz Teslića, prilikom čega su kod njega uočeni predmeti koji asociraju na opojnu drogu. Isti dan, na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Tesliću, izvršen je pretres D.D., kao i vozila i objekata koje koristi, prilikom čega je pronađeno i oduzet jedan paket sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, ukupne težine od 1.080 grama, jedan paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu amfetamin spid ukupne težine od 1,6 grama i jedna digitalna vaga”, saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da će navedena osoba, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Nezavisne.com (Foto: PU Doboj)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *