Kod Bijeljine dva mladića poginula (VIDEO)

June 16, 2017, 7:15 pm

U slijetanju auta u šljunkaru u predgrađu Bijeljine smrtno su stradali Đorđe Bodo /43/ i Zoran Trifković /39/ iz Bijeljine, izjavio je Srni tužilac Aleksandar Radan.

“Preliminarnim pregledom je utvrđeno da je najvjerovatnije riječ o utapanju lica, drugih povreda na njihovim tijelima nije bilo, što je utvrđeno spoljašnjim pregledom, a obdukcija će utvrditi tačan uzrok smrti”, rekao je Radan.

Prema njegovim riječima, saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 2.50 časova, u noći između srijede i četvrtka, na makadamskom putu na lokalitetu šljunkare.

“Vozilo `Golf 4` i dva tijela bili su u vodi gotovo dva dana, niko nije prijavljivao njihov nestanak, niti je bilo moguće uočiti vozilo s obzirom na konfiguraciju terena i poziciju vozila koje je bilo potpuno potopljeno vodom iz koje je virio samo jedan zadnji točak”, opisao je tužilac.

On kaže da je vozač najvjerovatnije izgubio kontrolu, usljed čega je došlo do slijetanje auta u vodu.

“Na osnovu zatečenih pozicija tijela utvrđeno je da je najvjerovatnije Bodo upravljao vozilom u trenutku nezgode, a da je Trifković bio na mjestu suvozača”, rekao je Radan.

Prema njegovim riječima, uslijediće obdukcija tijela, a naređeno je i uzimanje uzoraka krvi preminulih lica da bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola u organizmu, kao mogućem uzroku udesa.

Slučajni prolaznik danas je u podne prijavio policiji da se u vodi šljunkare nalazi autobobil, a tijela nastradalih izvučena su u 15.00 časova.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *