TV K3

android aplikacija

instaliraj

Kendall Jenner o aknama na crvenom tepihu: Ne dozvolite da vas zaustave

Kendall Jenner o aknama na crvenom tepihu: Ne dozvolite da vas zaustave

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Kendall Jenner ponovo je zasijala na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnog globusa, ali to nije spriječilo mnoge da primijete akne na njenom licu.

I pored brojnih negativnih komentara o manekenkinom nesavršenom izgledu, ljepotica nije posustala te je sigurno i opušteno odgovorila svima na Twitteru.

“Nikad ne dozvolite da vas zaustave”, kratko i jasno je poručila Jenner.

Njeni brojni fanovi prokomentarisali su kako svaka djevojka treba imati razumijevanja za Jenner koja je pored akni izgledala glamurozno na svečanosti u Los Angelesu.

Ovo nije prvi put da je Jenner javno progovorila o problemima s kožom. Ranije se ljepotica žalila kako je kao mlađa vodila veliku bitku s aknama na licu.

“U potpunosti su uništile moje samopouzdanje. Nisam čak ni gledala u ljude dok sam pričala s njima. Osjećala sam se tako odbačeno. Uvijek sam pokrivala lice rukom. Čak i kad su se akne povukle, trebalo mi je dosta vremena da vratim samopouzdanje. Shvatila sam da je i to dio života nekih ljudi i da to nije nešto što definiše ko ste vi ustvari”, napisala je Jenner na njenom blogu prije nekoliko godina.

Pored Jenner, i druge slavne dame su otvoreno govorile o problemima s aknama. Pjevačica Lorde je nedavno uz fotografiju njenog fotošopiranog lica napisala kako je sasvim uredu imati mane.

Glumica Bella Thorne također je pisala kako je noćima plakala jer je mislila kako je ružna zbog akni.

Posljednjih godina pjevačice, glumice i manekenke sve češće na društvenim mrežama dijele fotografije svojih lica bez šminke kako bi pokazale da se jedinstvenost i ljepota svake žene kriju u prirodnosti.

 

Komentarišite

Your email address will not be published.